Dotaz:

Dobrý den, rád bych si sjednal termínovaný vklad u Max Banky, zaujala mne jejich nabízená úroková sazba. Nicméně chtěl jsem se zeptat, jak si můžu termínovaný vklad založit, musím k nim na pobočku osobně? Ptám se, protože nejbližší pobočku Max banky mám asi třicet kilometrů daleko, děkuji.

Odpověď

Dobrý den,

termínovaný vklad u Max banky si můžete sjednat bud online nebo prostřednictvím jejich internetového bankovnictví. Celý proces je navržen tak, aby byl co nejjednodušší a nejpřehlednější.

Max banka poskytuje termínované vklady s garantovanou úrokovou sazbou po celou dobu trvání vkladu. Můžete si vybrat dobu splatnosti od šesti měsíců až po pět let. Kromě toho nabízí zajímavé úrokové sazby i na vklady v eurech a při zřizování vkladu přímo z internetového bankovnictví neplatíte žádné poplatky​.

Pro zřízení termínovaného vkladu je však nezbytné mít u Max banky běžný účet. Jakmile máte běžný účet, můžete si termínovaný vklad jednoduše založit několika kliknutími. I když pro sledování vkladu z účtu není k dispozici mobilní aplikace, můžete jej sledovat na webových stránkách banky

Nejnovější dotazy

Dobrý den, potřebuji půjčit peníze, momentálně jsem ale nezaměstnaný, je mi jedno jestli to bude…

Dobrý den, rozumím vaší situaci, nicméně v České republice, stejně jako ve většině zemí, jsou…

Dobrý den, v březnu jsem od tatínka dostala ojeté auto k narozeninám. Budu moct auto…

Dobrý den, ano auto bude moci samozřejmě prodat jak a kdy uznáte za vhodné. Danit…

Dobrý den, rád bych zjistil, jestli náhodou nedlužím nějaké peníze na sociálním pojištění, jelikož v…

Dobrý den, zkuste prověřit svůj aktuální stav dluhů na sociálním pojištění kontaktováním místního sociálního úřadu…