Pobočka RB

Mobilní placení se stává čím dál tím více nedílnou součástí života mnoha lidí. Mobilní platby nabízejí nejen rychlost a pohodlí, ale také bezpečnost a flexibilitu. Raiffeisenbank jako druhá banka na českém trhu zavádí nové možnosti plateb, které umožní zákazníkům provádět transakce nejen chytrými telefony či hodinkami, ale nově také náramky a prsteny.

Nové možnosti placení

Raiffeisenbank se rozhodla rozšířit svou nabídku mobilních plateb a nově přichází se čtyřmi inovativními službami, které umožní zákazníkům platit prostřednictvím nositelných zařízení.

Konkrétně jde o Niceboy Pay, Zepp Pay, Xiaomi Pay a SwatchPAY! Tyto služby jsou k dispozici pro uživatele Mastercard karet a operačního systému Android. Díky tomu nabízí Raiffeisenbank svým klientům nejširší výběr mobilních plateb na českém trhu.

Tyto nové služby doplňují již zavedené metody placení, jako jsou Apple Pay, Google Pay, RaiPay a Garmin Pay. Klienti tak mají na výběr z celé řady možností, jak provádět transakce rychle a bezpečně.

Styl a funkčnost v jednom

Jednou z nejzajímavějších novinek je možnost placení prostřednictvím prstenu nebo náramku. Například služba Niceboy Pay umožňuje uživatelům platit prstenem Niceboy One nebo náramkem Niceboy One Infinity. Tato zařízení jsou nejen moderními módními doplňky, ale zároveň slouží jako plnohodnotný platební prostředek. Uživatel si do těchto zařízení jednoduše nahraje digitální podobu své Mastercard karty a může s nimi pohodlně platit na všech bezkontaktních terminálech.

Podobně fungují i hodinky Swatch, které využívají službu SwatchPAY! a umožňují bezkontaktní platby. Dále jsou zde služby Zepp Pay a Xiaomi Pay, které podporují platby prostřednictvím hodinek Amazfit a Xiaomi a fitness náramků Mi Band. Tyto platební možnosti ocení především lidé, kteří jsou neustále v pohybu a hledají praktická řešení, jak si usnadnit každodenní život.

Především bezpečnost a pohodlí

Mobilní platby přinášejí řadu výhod. Jednou z nich je vyšší bezpečnost. Při používání mobilních platebních metod není třeba nosit s sebou peněženku s hotovostí či platební kartou. Uživatelé mají své platební prostředky přímo v nositelném zařízení, které mají neustále při sobě. To výrazně snižuje riziko ztráty karty nebo jejího odcizení.

Další výhodou je pohodlí. Mobilní platby jsou rychlé a jednoduché, což oceníte zejména při sportu, nakupování, cestování nebo na kulturních akcích. Nemusíte se obávat, že byste si zapomněli peněženku nebo telefon – náramek či prsten máte vždy na ruce. Mobilní platební technologie jsou rovněž zabezpečeny moderními technologiemi, které chrání uživatele před neoprávněnými transakcemi.

Lídr v inovacích

Raiffeisenbank si je vědoma, že mobilní platby jsou trendem, který bude v budoucnu stále více ovlivňovat způsob, jakým lidé platí za své nákupy. Díky tomu, že banka neustále sleduje technologický vývoj a reaguje na potřeby svých zákazníků, se stává jedním z lídrů na trhu moderních platebních technologií v České republice.

„Z rozšíření nabídky platebních služeb jsme nadšení. Zákazníkům chceme nabídnout ještě větší flexibilitu, pohodlí a bezpečnost. Mobilní platby jsou budoucností finančních transakcí a my se snažíme být v čele těchto inovací. Jejich využití je ideální například při sportu nebo návštěvě divadla. Věříme, že tyto inovace podpoří adopci moderních platebních technologií v každodenním životě,“ uvedl v tiskové zprávě ředitel depozitních produktů Raiffeisenbank Roman Přeučil.

Sleva na nositelná zařízení a soutěž pro klienty

Kromě rozšíření nabídky mobilních plateb přináší Raiffeisenbank svým klientům další výhody. V rámci RB Clubu si mohou zákazníci pořídit některá z nositelných zařízení, která podporují nové platební metody, se slevou. To je skvělá příležitost pro všechny, kdo chtějí vyzkoušet novinky v oblasti mobilních plateb a zároveň ušetřit.

Navíc Raiffeisenbank na svých sociálních sítích pořádá soutěž, ve které mohou klienti vyhrát jedno ze šestnácti nositelných zařízení s podporou nových platebních metod. To je další motivace pro zákazníky, aby si vyzkoušeli tyto inovativní technologie a zapojili se do světa moderních plateb.

Budoucnost mobilních plateb

Mobilní platby se stávají nedílnou součástí života moderního člověka a Raiffeisenbank je připravena být v čele této technologické revoluce. Rozšířením nabídky o nové platební možnosti, reaguje na potřeby svých zákazníků a přináší jim ještě větší flexibilitu a pohodlí. I když jsou nové platební služby zatím dostupné pouze pro uživatele Androidu, banka plánuje v budoucnu rozšíření i pro iOS.