Pobočka Raiffeisenbank

Mobilní aplikace jsou nedílnou součástí správy financí a stále více se klade důraz na jejich funkčnost, design a přehlednost. Raiffeisenbank na tuto potřebu reaguje významnými změnami své mobilní aplikace, které nejen potěší stávající uživatele, ale mohou také zaujmout nové zájemce o moderní bankovní služby. Přichází tak s vylepšeními, která zjednoduší každodenní používání a zároveň nabídnou uživatelům nové možnosti správy osobních financí.

Aplikace přináší i praktické inovace, jako je automatické drobné spoření, které pomáhá šetřit, aniž byste to museli hlídat a rozšířené možnosti správy výdajů.

Tyto funkce jsou navrženy tak, aby vyhovovaly každodenním potřebám uživatelů, ať už jde o kontrolu financí, spoření nebo rychlý přístup k důležitým informacím.

Modernizovaný design a intuitivní ovládání

Hned při spuštění aplikace uživatele přivítají nové ilustrace a animace, které dodávají moderní vzhled. Přestože došlo ke změně vzhledu, ovládání zůstává nadále intuitivní a uživatelé si nemusí zvykat na složité nové funkce. Tato přátelská uživatelská zkušenost je klíčová pro pohodlné spravování financí kdykoli a kdekoli.

Jak šetřit, aniž byste to pocítili

Jednou z nejzajímavějších novinek je funkce Drobné spoření. Tato funkce umožňuje automatické spoření bez jakékoliv další akce uživatele.

Při každé platbě debetní kartou se drobné částky, které si klient sám nastaví (10, 25, 50 nebo 100 Kč), odkládají. Na váš spořicí účet se převedou po dosažení hranice 100 Kč. Klienti mají plnou kontrolu a mohou pravidlo spoření kdykoliv upravit nebo zcela vypnout.

Tento typ automatického spoření se stává stále populárnějším a podobné služby nabízí i jiné banky, jako například Česká spořitelna, ČSOB nebo mBank. Raiffeisenbank však nabízí unikátní možnost personalizace částek a jednoduché ovládání přímo z mobilní aplikace.

Správa výdajů pod kontrolou

Další zásadní novinkou je vylepšení správy výdajů. Uživatelé nyní mohou vytvářet až deset vlastních kategorií, což jim umožňuje lépe sledovat a analyzovat, za co nejčastěji utrácejí. Aplikace také umožňuje nastavit pravidla pro automatickou kategorizaci budoucích transakcí, což výrazně zjednodušuje sledování financí a vytváření přehledů.

Navíc je nyní možné rychle a snadno přistupovat k historii transakcí a spořicím cílům přímo z hlavní stránky aplikace. Tato funkce byla přidána na základě zpětné vazby od uživatelů, kteří si přáli rychlejší a pohodlnější přístup k těmto informacím.

„Všechny změny v aplikaci jsou součástí našeho úsilí o poskytování plynulého a intuitivního uživatelského zážitku. Těší nás, že uživatelům mobilního bankovnictví přinášíme novinky a úpravy, které nám sami zmiňují ve zpětných vazbách“, říká v tiskové zprávě Vratislav Kříž, vedoucí týmu mobilního bankovnictví.

Jednodušší založení účtu přímo v aplikaci

Pro nové klienty připravila Raiffeisenbank další zjednodušení. Založení účtu je nyní možné kompletně v rámci mobilní aplikace bez nutnosti přecházet do webového prohlížeče. Tento krok významně šetří čas a celý proces je přehlednější a rychlejší. Raiffeisenbank svými inovacemi ukazuje, že moderní bankovnictví může být jednoduché a zároveň funkční. Spojení designu, funkčnosti a personalizace vytváří ideální nástroj pro každého, kdo chce mít své finance pod kontrolou, ať už jde o běžné platby, spoření nebo analýzu výdajů