Banner RB

Raiffeisenbank přichází s atraktivní nabídkou pro ty, kteří chtějí investovat do energeticky úsporného bydlení. V rámci své pravidelné kampaně Hypodny, která probíhá od 9. září do 31. října 2024, nabízí banka zvýhodněné podmínky pro klienty, kteří si sjednají tzv. Odpovědnou hypotéku. Kromě snížené úrokové sazby klienti mohou získat i další zajímavé benefity, které jim ušetří nejen finanční prostředky, ale i starosti.

Co konkrétně Raiffeisenbank nabízí?

Jedním z hlavních lákadel této akce je sleva 0,2 % z úrokové sazby na hypotéku, která je určena pro financování energeticky úsporného bydlení. To znamená, že pokud plánujete stavět či rekonstruovat nemovitost s ohledem na úsporu energie, můžete dosáhnout výrazně výhodnějších podmínek. K tomu Raiffeisenbank nabízí i slevu 10 % na pojištění nemovitosti, což představuje další úsporu pro domácnosti.

Navíc jako bonus je součástí kampaně i bezplatný odhad nemovitosti, a to ke všem typům hypotečních úvěrů.

Odhad nemovitosti je jednou z nezbytných podmínek pro získání hypotéky a jeho standardní cena se pohybuje v řádech tisíců korun.

Výhody pro energeticky úsporné bydlení

Energeticky úsporné bydlení není jen trendem, ale i dlouhodobou investicí, která se vyplatí. Nižší energetická náročnost nemovitosti se promítá do nižších nákladů na vytápění, osvětlení a provoz domácnosti. Pro majitele energeticky úsporných domů to znamená nejen ekologičtější provoz, ale i finanční úspory, které se projeví již během prvních let užívání nemovitosti.

Raiffeisenbank si uvědomuje důležitost podpory takových projektů a rozhodla se proto nabídnout zvýhodněné podmínky právě pro ty, kteří do energeticky úsporného bydlení investují. Sleva na úrokové sazbě i na pojištění nemovitosti je tak dalším krokem k tomu, aby byla tato investice pro zájemce co nejdostupnější.

Jednoduchý a rychlý proces sjednání

Další výhodou Hypodnů u Raiffeisenbank je samotný proces sjednání hypotéky, který banka prezentuje jako velmi jednoduchý a rychlý. Klienti si mohou hypotéku modelovat přímo z pohodlí svého domova, a to buď prostřednictvím webové aplikace Raiffeisenbank, nebo přímo přes své internetové či mobilní bankovnictví. Tento krok výrazně urychluje celý proces a eliminuje nutnost návštěvy pobočky, což je pro mnohé zájemce o hypotéku velkou výhodou.

Raiffeisenbank navíc garantuje, že nabídka úrokové sazby, kterou si klient v rámci modelování sjedná, bude platná po dobu 30 dnů. To dává klientům dostatek času na zajištění všech potřebných dokumentů, aniž by se museli obávat, že jim výhodné podmínky utečou.

Raiffeisenbank tak v rámci své kampaně Hypodny nejenže láká klienty na výhodné podmínky, ale zároveň podporuje moderní a ekologické bydlení, které je dnes stále více v popředí zájmu. Spojení nižší úrokové sazby, slevy na pojištění nemovitosti a dalších benefitů dělá z Odpovědné hypotéky atraktivní volbu pro ty, kteří chtějí investovat do budoucnosti. Pokud plánujete financovat energeticky úsporné bydlení, tato nabídka může být ideálním krokem k vašemu novému domovu.